Ortofon 2M Blue Pikap İğnesi

8.580,00 TL
1.153,53 TL den başlayan taksitlerle!
Marka
Stok Kodu
5705796080025
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
7.150,00 TL + KDV

2M Blue

Herhangi bir kartuşun amacı, sesi sanatçının görüşüne mümkün olduğunca yakın bir şekilde yeniden üretmek olmalıdır ve 2M mavi, sizi bu özgünlük yolculuğunda daha da ileri götürür. 2M Blue ile vinil dinleme konusunda ciddi olursunuz.

Müziğin kaydedildiği ana gitmek

Doğruluk seviyesi

Herhangi bir kartuşun amacı, sesi sanatçının vizyonuna mümkün olduğunca yakın bir şekilde yeniden üretmek olmalıdır ve 2M Blue sizi bu özgünlük yolculuğunda daha da ileri götürür. 2M Blue ile vinil dinleme konusunda ciddi olursunuz.

Çıplak Eliptik kalem

Kalem

Nude pırlanta elips şeklinde kesilmiştir ve oluğa çarptığında müziğin kaydedildiği ana kadar hem uzayda hem de zamanda yolculuk yapıyormuş gibi olur.

Evrensel uyum

Uyumluluk

Kartuşun basit kurulumunu kolaylaştırmak ve günümüzün en popüler pikaplarının boyutları ve ağırlıklarıyla uyumluluğu sağlamak için oluşturulan 2M Serisi, dört farklı ürün versiyonu sunar:

2M, piyasadaki en yaygın pikaplar içindir, 2M Premounted, S şekilli kollarına doğrudan ve kolay montaj ve değiştirme isteyen müşteriler için, 2M Verso alttan montajlı başlıklar için ve 2MR, kartuş muhafazası özel olarak tasarlanmıştır. Rega gibi döner tablalar ve kollar için düşük form faktörlü kartuş gereksinimlerini karşılıyor.

Bölünmüş kutuplu pin teknolojisi

Özellikler

2M Blue, Ortofon'un kendi buluşu ve ticari markasıdır: bölünmüş kutup pimleri. Hareketli mıknatıs kartuşlarının, hareketli bobin kartuşunda olduğu gibi düz bir frekans tepkisine sahip olmasını sağlayan bir buluş.

Bu videoda, bölünmüş kutuplu pin teknolojisi de dahil olmak üzere dört kartuş teknolojisi hakkında bilgi edineceksiniz. Ortofon'un Akustik ve Araştırmadan Sorumlu Baş Sorumlusu Leif Johannsen, enerji kaybını ve dolayısıyla müzik sinyali kaybını azaltarak teknolojinin nasıl çalıştığını açıklıyor.

Yüksek düzeyde sonik doğruluk

Çıktı

Motor, optimize edilmiş 5,5 mV'lik artırılmış ses üretimi çıkışı ve yüksek düzeyde ses doğruluğu sağlar. 2M Blue, 2M Red modeline kıyasla daha fazla dinamik ve çözünürlük ekler, daha açık ses verir ve daha fazla ayrıntı üretir.

Özellikler

1 kHz'de kanal dengesi : 1,5 dB

1 kHz'de çıkış voltajı, 5 cm/sn : 5,5mV

1 kHz'de kanal ayrımı : 25 dB

15 kHz'de kanal ayrımı : 15 dB

Frekans yanıtı 20 Hz - 20 kHz : 20-20.000 Hz + 2 / - 1 dB

Önerilen izleme gücünde 315Hz'de izleme yeteneği : 80 mikron

Uyumluluk, dinamik, yanal : 20 mikron/mN

Kalem türü : Çıplak Eliptik

Prob ucu yarıçapı : r/R 8/18 µm

İzleme kuvveti aralığı : 1,6-2,0 gr (16-20 mN)

İzleme kuvveti, önerilir : 1,8 gr (18 mN)

İzleme açısı : 20°

Dahili empedans, DC direnci : 1,3 kOhm

Kartuş rengi : Siyah/Mavi

Kartuş ağırlığı : 7,2 gr

Önceden monte edilmiş kartuş ağırlığı : 16,7 gr

Önerilen yük direnci : 47 kOhm

Dahili endüktans : 700mH

Kalem rengi : Mavi

Önerilen yük kapasitesi : 150-300pF

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ortofon 2M Blue Pikap İğnesi En iyi fiyatlı Ortofon markalı Ortofon 2M Blue Pikap İğnesi ürünü. Ortofon 2m Blue Pikap İğnesi 5705796080025
Ortofon 2M Blue Pikap İğnesi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.