Ortofon 2MR Red Pikap İğnesi

4.100,00 TL
551,22 TL den başlayan taksitlerle!
Marka
Stok Kodu
5705796080506
Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
3.416,67 TL + KDV

Düşük profilli pikaplara optimize edilmiş uyum için

2MR RED

Ortofon 2MR serisi, düşük profilli pikaplara optimize edilmiş uyum için yeni geliştirilmiş bir kartuş muhafazasıyla tasarlanmıştır. Ultra ince 3 mm'lik yükseklik azaltımıyla kusursuz entegrasyon garanti edilir. Kartuşun ince gövdesi, ara parça veya değişiklik ihtiyacını ortadan kaldırarak yalnızca iki vidayla hızlı ve kolay montaj sağlar.

Tüm 2M prob uçları ile benzersiz uyumluluğu deneyimleyin ve orijinal Ortofon kartuşlarına özel, dört bobinli ve ayrık kutuplu pinlere sahip yüksek performanslı motor sisteminin keyfini çıkarın.

Müziğin kendisine adım atmak

Doğruluk seviyesi

2MR Red ile müziğin kendi koşullarıyla hayat bulduğunu duyacaksınız. Müziğin içine adım atmak gibi bir şey bu. Bu serideki giriş seviyesi kartuşumuz ama ne giriş seviyesi. 2MR Red, hafif bir sıcaklık dokunuşuyla açık, dinamik bir ses sunar.

Düşük profilli pikaplar için tasarlandı

Uyumluluk

Ortofon 2MR Red, Rega gibi pikaplar ve kollar için tasarlanmış, düşük form faktörlü kartuş gereksinimlerini karşılayan özel olarak tasarlanmış bir kartuş muhafazasına sahiptir.

Dar kartuş muhafazasıyla, herhangi bir modifikasyona veya kol altına ara parçalarına gerek kalmadan sorunsuz bir şekilde entegre olur ve yalnızca iki vidayla hızlı ve kolay montaja olanak tanır.

Tüm 2M prob uçları ile %100 uyumluluk

Dinleme deneyiminizi kişiselleştirin

Ek olarak 2MR, kayıtlarınızı daha derinlemesine ve ayrıntılı olarak keşfetmenize olanak tanıyarak değiştirilebilirlik özelliğini korur. Büyüleyici ses dünyasına ilk adımınızı atarak müzik yolculuğunuza 2M Red kalemle başlayın. Vinil koleksiyonunuzun derinliklerine indikçe ve seriyi yükselttikçe müziğin canlandığını hissedecek, 2M Siyah LVB kalemle ses mükemmelliğinin zirvesini deneyimleyeceksiniz; ses o kadar hassas ve ayrıntılı ki sanki sizmişsiniz gibi hissettirecek. Sanatçıyı evinize davet ettik.

Kalem profilleri arasındaki bu kesintisiz geçiş, her notanın benzersiz bir doğruluk ve duyguyla duyulmasını sağlayarak dinleme deneyiminizi kişiselleştirmenize olanak tanır. 2MR serisi, kayıtlarınızı daha önce hiç olmadığı gibi keşfetmenize olanak tanıyarak, en sevdiğiniz müziğin her anının tadını çıkarmanıza olanak tanır.

Müziğin canlandığını duyun

Özellikler

2MR Red, dört bobinli ve Ortofon'un kendi icadı olan yüksek performanslı bir motor sistemine sahiptir: yalnızca kalbinizin bir atımı atlamaya cesaret edebileceği kadar hassas bir ses üretimi sağlayan bakır telli ayrık kutup pimleri.

Motor, 5,5 mV'lik artırılmış bir çıkış, optimize edilmiş bir ses üretimi ve yüksek düzeyde ses doğruluğu sağlar. 2M Red ile müziğin kendi koşullarıyla hayat bulduğunu duyacaksınız. Müziğin içine adım atmak gibi bir şey bu. Bu serideki giriş seviyesi kartuşumuz ama ne giriş seviyesi.

Özellikler

1 kHz'de çıkış voltajı, 5 cm/sn : 5,5mV

Önerilen izleme gücünde 315Hz'de izleme yeteneği : 70 mikron

Uyumluluk, dinamik, yanal : 18 mikron/mN

Kalem türü

Alüminyum konsol üzerinde eliptik

İzleme kuvveti, önerilir : 1,8 gr

Bobin teli malzemesi : Bakır

Kartuş ağırlığı : 6 gr

2MR kartuş ağırlığı : 6 gram

Önerilen yük direnci : 47 kOhm

Önerilen yük kapasitesi : 150 – 300 pF

Yedek kalem : 2MR RED

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ortofon 2MR Red Pikap İğnesi En iyi fiyatlı Ortofon markalı Ortofon 2MR Red Pikap İğnesi ürünü. Ortofon 2MR Red Pikap İğnesi 5705796080506
Ortofon 2MR Red Pikap İğnesi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.